Shopping Cart: 0 Items, $0.00
Your shopping cart is empty.
Go to Content
Image for TUNE 120 Truly Wireless In-Ear Headphones from SamAsh
Image for TUNE 120 Truly Wireless In-Ear Headphones from SamAsh
Image for TUNE 120 Truly Wireless In-Ear Headphones from SamAsh
Image for TUNE 120 Truly Wireless In-Ear Headphones from SamAsh
Image for TUNE 120 Truly Wireless In-Ear Headphones from SamAsh
Tap to zoom
You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.
  • Images (5)
5 images - swipe to view more

JBL Lifestyle TUNE 120 Truly Wireless In-Ear Headphones

Pure bass zero cables.

 
3.9

(10 reviews)

Discounted Price $99.95 MSRP: Old Price $120.00 Save : $20.05 (17%)
*Color:MSRP: Old Price $120.00 Discounted Price $99.95 Save : $20.05 (17%)
Add to Cart
No wires. No hassles. Introducing the completely cord free JBL TUNE120TWS. They are powerful in sound thanks to a 5.8mm driver featuring JBL Pure Bass sound and colorful in design. The earbuds combined with the elegantly designed portable charging case provide 16 hours of unrestrained musical enjoyment. Ergonomically shaped, they also ensure long lasting comfort. Equipped with intuitive and handy controls that are conveniently located on each earpiece, including one click access to Siri and Google Now.

JBL Pure Bass Sound
The 5.8mm driver featuring JBL Pure Bass sound provides a powerful punch to all your playlists.

Truly Wireless
Discover the freedom of a wireless lifestyle while on the go. Now listen to music, manage your calls or work out without the fear of tangled wires interrupting your groove.

Hands-free Stereo Calls
Never miss your call during your daily commute or workout thanks to intuitive control for stereo hands-free calls and conveniently placed buttons on the earphones. Connect with Siri or Google Assistant with the push of a button.

4H Playback for Earbuds + 12H for Charging Case
Your listening needs are met from the start of the day, to its end. And if that’s not enough, plug the earbuds into the elegantly designed portable charging case for just 15 minutes to get 1 extra hour of charge.

Affordable Stylish Design
Multiple, vibrant colors announce that you take your style as seriously as you take your music

JBL Item No
T120TWSBLKAM - Tune 120, Black
T120TWSWHTAM - Tune 120, White

Get your JBL Lifestyle TUNE 120 Truly Wireless In-Ear Headphones today at the guaranteed lowest price from Sam Ash Direct with our 60-day price protection policy.

Technical specifications:
Driver size: 5.8mm Dynamic Driver
Driver sensitivity at 1kHz/1mW: 96dB
Dynamic frequency response range: 20Hz – 20kHz
Maximum input power: 15mW
Impedance: 14 ohm
Bluetooth version: 4.2
Bluetooth transmitted power: 0~10 dbm
Bluetooth transmitted modulation: GFSK, π/4 DQPSK and 8DPSK
Bluetooth frequency: 2.402 GHz – 2.48 GHx
Bluetooth profiles: A2DP 1.3, AVRCP 1.5, HFP 1.6
Battery type: Lithium-ion Battery (85mA/3.7V)
Charging time: <2hrs from empty
Music playtime with BT on: 4hrs

⚠️Warning:
Cancer and Reproductive Harm-www.P65Warnings.ca.gov

Things You Will Get:

  • 1 pair of TUNE120TWS headphones
  • 3 sizes of ear tips (S, M, L)
  • Charging cable
  • Warning card
  • Warranty card
  • Safety sheet
  • QSG

Godkända

4

Bra ljud men lite krånglig svarsmetod om man inte använder assistent i telefon, och fler på och av möjligheter, men Apple verkar bättre.

Lever

Södertälje

Helt okej

3

Nu har jag haft dessa i ett par månader och känner att jag kan ge en ärlig bild. Ljudet är rätt bra och perfekt för att lyssna på poddar eller videos. Funkar till musik med. Sitter de rätt släpper de inte igenom något ljud. Det som drar ner betyget avsevärt är att de verkligen inte går att prata med dem vid samtal. Det finns bara en mikrofon och den släpper igenom näst intill allt bakgrundsljud. Behöver ofta byts till telefonen när jag ringer, vilket känns rätt värdelöst. De funkar att springa och ta snabba promenader med. Ibland så har det varit strul med fodralet att de vägrar ladda ena luren. Och jag har bara kunnat koppla in höger med telefonen. De har överlevt att bli tappade i vatten, och att åka i backen Tycker de var prisvärda, men hade nog satsat på någon där det gått enklare att prata med dem.

Anna156

Norrköping

Så bra bas var det inte

4

De är bra men inte så bra som det sas att de skulle vara....

Nissehult 38

Stockholm

Hörlurar

5

Det är bra ljud mycket bra bas dom är sköna och ha och dom gör inte ont i öronen

jakbra2

Uppsala

Prisvärda lurar

5

Bra true wireless lurar till ett bra pris. Batteritiden utlovas, bra komfort och skapligt ljud. Väldigt högt ljud, vilket är bra. Basen kunde varit bättre, men för det priset så är de definitivt att rekommendera.

Okker

Stockholm

50/50

3

Vet inte om jag gillar dom eller ej. Bra ljud, men bara när dom sitter ordentligt. Ibland läcker det in för mycket ljud från omgivningen vilket gör att det man lyssnar på tappar kvalitet. Lätt att koppla upp.

Bezaz

Uppsala

Mycket teknik för pengarna!Bra ljud och batteritid

4

För en newbie på hörlurar så levererade JBL TUNE 120TWS över förväntan. Äntligen fri från trådtrassel och rotandet i väskan efter lurarna, de kommer nämligen med ett snyggt och praktiskt fodral som dessutom laddar dem on the go. Designen är snygg och diskret, dock var dem lite större än jag hade väntat mig. Utöver bra ljud så stänger de även ute ljud bra. Ett minus som dock ska nämnas är att även om de sitter på plats bra så är de nog inte byggda för högintensiv träning, då kändes det som de skulle trilla ur. För att sammanfatta JBL TUNE 120TWS skulle jag säga bra produkt- mycket teknik för pengarna.

Paouie

Stockholm

Bekväm, funktionell och diskret.

4

Jag sökte efter ett par hörlurar som jag kunde använda när jag reser, är ute och promenerar eller bara ligger i soffan för att koppla av till bra musik eller pod. Produkten levde upp till förväntan i form av att det var enkelt att installera dem, först så hittade inte min telefon hörlurarna och hade lite problem med att koppla upp dem, men efter att jag fått starta om min bluetooth så kopplade lurarna upp av sig själv snabbt och enkelt. Produkten sitter skönt och bekvämt i örona, de skaver inte och åker heller inte ut ur örona när jag tex promenerar osv. Jag testade alla 3 puffarna för att hitta det mest optimala för mig. Det slutade med att jag använde puffarna som satt i hörlurarna, då de gav mig en skön klang och bäst basåtergivning. Ljudet är jättebra med en väldigt behaglig diskant och skönt mellanregister, produkten marknadsför sig med xtreme bas, och i förhållande till hörlurarnas storlek och element så kan jag definitivt hålla med, du får en behaglig bas som inte tar över musik. Då har jag testat i flera olika musikformer, allt från trance, soul metal och klassisk. Min personliga åsikt är att detta är bra hörlurar och jag är verkligen inte besviken över resultatet.

Mr Fredde B

Göteborg

Bra batteritid

3

Dessa lurar var okej. Tycker de var större i verkligheten än vad som framställts på bild. Svår passform som lätt trillar ut vid exempelvis löpning. ljudet är också okej men inte mer än så. Fått posetiv respons på micken vid telefonsamtal så man slipper skrika för att höras. Batteritiden är fantastisk!

Josefine111

Stockholm

Smidiga och enkla att använda!

4

Jag har nu använt mina hörlurar under några veckor och jag är så nöjd. Jag har tidigare haft hörlurar med sladd men har efter dessa veckor svårt att se mig gå tillbaka till det. Det är en sådan frihet att inte behöva trassla med sladdar. Batteritiden är lång och jag har hittils inte behövt ladda. Ljudet är bra och de sitter bra i öronen. Helt enkelt ett par prisvärda trådlösa hörlurar som passar promenader, jogging och resan.

HannaW

Stockholm

TUNE 120 Truly Wireless In-Ear Headphones

3.9 10

66.7

Battery Type Lithium-ion Battery (85mA/3.7V)
Impedance (ohms) 14
Sensitivity 1kHz/1mW: 96dB
Drivers 5.8mm Dynamic Driver
Weight 73g
Frequency Response 20Hz-20kHz
Usage Sports ,  Travel ,  Audiophile
Fit In Ear
Type Closed
Features Microphone ,  Bluetooth
Information not available

Recommended Accessories